Automationsnivå

DESIGO PX – det flexibelt skalbara automationssystemet

DESIGO PX – det flexibelt skalbara automationssystemet

Med DESIGO™ PX kan du skräddarsy styrningen och övervakningen av dina värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem och andra byggnadssystem så att det passar dina exakta krav.

Sammanfattning

  • Flexibilitet och skalbarhet för alla tillämpningar

  • Kostnadseffektiv skåpkonstruktion tack vare konstruktioner som spar utrymme

  • Sänkta installationskostnader genom decentraliserade in-/utgångsmoduler

  • Hög användarvänlighet tack vare intuitivt användargränssnitt och webbetjäning

  • Ökad systemtillgänglighet, tillförlitlighet och energieffektivitet tack vare fördefinierade applikationer


En mångsidig familj av automationsstationer

DESIGO PX – en mångsidig familj av processenheter

Det omfattande produktsortimentet av programmerbara automationsstationer, från kompakta till modulära med flexibla in-/utgångsmoduler, ger stor flexibilitet tack vare integrerade systemfunktioner. Det går alltid att göra modifieringar eller utbyggnader. Decentraliserade automationsstationer arbetar självständigt med direkt BACnet-kommunikation, vilket garanterar hög driftsäkerhet. Detta gäller oberoende av plats tack vare fjärrhantering som tillval.

Stort urval av applikationer för energieffektivitet

Omfattande och beprövade bibliotek av testade applikationer, färdiga att använda. Det gör att du kan konfigurera automationsstationer mycket snabbt och noggrant samtidigt som dina krav uppfylls. Allt detta leder till att dina system blir tillgängligare, tillförlitligare och effektivare. Eftersom funktionerna för energianvändning redan är inbyggda, hjälper sådana applikationer även till att sänka din energianvändning och dina kostnader.

Bekväm programmering

Korta projekttider och exakt programmering: Det moderna och flexibla programmeringsverktyget DESIGO XWORKS plus ger en effektiv systemkonfigurering, tack vare exempelvis intuitivt användargränssnitt och enskilda vyer för olika användare. Dessutom finns det guider för de viktigaste uppgifterna. Du kan simulera in-/utgångsmoduler tillsammans med respektive automationsstationer.