Desigo TRA

Total Room Automation

Desigo rumsautomation kombinerar både komfort och låg energianvändning. Siemens erbjuder produkter för skalbara rumsautomationslösningar alltifrån enkla klimatapplikationer upp till kompletta lösningar för klimat, belysning och solskydd, allt fullt integrerad och koordinerat i en och samma lösning.Desigo rumsautomationsprodukter använder öppna standardprotokoll för kommunikation: BACnet, KNX and LON.


Desigo Total Room Automation

Den unika lösningen för effektiva och flexibla rum
Desigo Total Room Automation är unik som klarar att reglera klimat, belysning och solskydd med en enda regulator och en fullt kombinerad / integrerad reglerstrategi. Vi erbjuder en extrem flexibilitet med våra standardiserade och modulära funktioner, rumssegmentkoncept och vår breda produktportfölj som tillåter en enkel anpassning till moderna fastigheters behov - från liten och enkel till stor och komplex. Detta är det mest effektiva sättet för komfortinställningar som både är komfortabla och ekonomiska på en och samma gång.

Desigo Total Room Automation (BACnet)

Desigo Room Automation (BACnet) erbjuder lösningar med mer funktionalitet och flexibilitet än tidigare och innebär energioptimerad drift utan att förlora komfort (effektivitetsklass A). De modulära rumsregulatorerna PXC3 används i byggnader med flera discipliner. Alla rumsautomationsdiscipliner (klimat, belysning, solskydd) kan kombineras i ett system. De kompakta rumsregulatorerna DXR2 passar perfekt till att reglera värme, ventilation och kyla i ett rum. Vid behov kan den utökas för reglering av belysning och solskydd genom att komplettera med KNX PL-Link enhet(er). DXR2 används huvudsakligen för klimatapplikationer  och verktyget för konfiguration av de förladdade applikationerna är ABT Site. Det stödjer även belysning och solskydd.