Rumsbetjäningsenheter för rumsautomation

Brett utbud av rumsbetjäningsenheter

Individuell betjäning på rumsnivå görs med rumsenheterna i DESIGO™-sortimentet, som är konstruerade för att uppfylla en mängd olika användarkrav. Rumsenheterna har inte bara en elegant utformning, utan fokuserar också på ergonomiska faktorer.

  • Styrning av belysning (t.ex. hämta och spara scener)

  • Kombinerade betjäningsenheter för belysning och solskydd, värme/ventilation/kylning

Rumsbetjäningsenheter

Ledningsbundna rumsenheter med PPS2-kommunikation

Ledningsdragna rumsenheter med PPS2-kommunikation

För bekväm rumsbetjäning i enlighet med kundens behov erbjuder Siemens ett brett utbud av olika produkter. En viktig fördel är den direkta anslutningen till rumsregulatorn. På så sätt kan enheterna direkt monteras och bytas ut utan risk för fel. Förutom den moderna konstruktionen erbjuder produkterna temperaturvisning, justering av börvärde och fan coil-drift i flera hastigheter.

Länk till mer information


Ledningsbundna rumsenheter med LonWorks-kommunikation

Ledningsdragna rumsenheter med LonWorks-kommunikation

Kommunicerande rumsenheter är tillgängliga för direkt integration i LonWorks®-nätverk. Detta underlättar implementeringen av betjäningskoncept i flera olika rum. Förutom den moderna konstruktionen erbjuder produkterna temperaturvisning, justering av börvärde, fan coil-drift i flera hastigheter, dimning av belysning och upp-/neddragning av solskydd.

Länk till mer information


Trådlösa rumsenheter

Trådlösa rumsenheter

De trådlösa rumsenheterna från Siemens mäter rumstemperaturen och kommunicerar via radiosignal med rumsregulatorn. De är lätta att montera på väggen och är därför mycket mångsidiga, framför allt när det gäller uppgraderings- eller renoveringsprojekt.

Länk till mer information