VARISHUNT

Från ny till ROT

När går en anläggning från ny till ROT? Enligt vår mening är det när man släpper på vattnet. Då övergår det från teori till praktik. Att använda Varishunt från början ger möjligheten att på plats justera in tryck och flöde.

Inställbart kvs-värde med bibehållen slaglängd

Vår erfarenhet säger att denna typ av fastighet sker det ofta förändringar av hur lokalerna ska utnyttjas. Då behövs ofta rörsystem etc. byggas om. Genom att använda Varishunt kan man i de flesta fall behålla befintlig utrustning och slipper kostsamma byten av ventil eller shuntgrupp. Med andra ord detta är en investering för framtiden.

Egenskaper fördelar Varishunt

Egenskap

Fördel

Få modeller

Lagervara, rätt leveranstid

Steglöst inställbart kvs

Rätt kvs

Vändbar höger eller vänster

Färre modeller

Enkel att bygga om från 2 till 3-vägs

Flexibel

Pump sitter utanför

Kan behålla gammal pump vid ROT


Fem (5) års garanti!

Varishunt har fem års garanti. Investera för idag och för framtiden – välj Varishunt. En förutsättning för att garantin ska gälla är att ett ställdon av vårt fabrikat används.

Hur ska jag snabbt kunna få fram ett pris?

Genom att använda Siemens proShunt får man snabbt och enkelt fram ett pris. Dessutom får man fram allmänna fakta om shunten, pumpdata, måttskisser samt en hel del annat matnyttigt. Med uppkoppling mot internet vet man att man alltid har den senaste informationen både teknisk och ekonomiskt. Använd proShunt och slipp överraskningar!

2011-05-31 | Author: Name