Tools

Siemens SverigeSiemens Sverige

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Våra fokusområden

Med vår omfattande portfölj, mångåriga erfarenhet och teknisk expertis arbetar vi för en hållbar framtid över hela världen. Här hittar du detaljerad information, nyheter, insikter och referenser på vår fokusområden som exemplifierar Siemens möjligheter att tillhandahålla moderna och hållbara lösningar inom dessa så viktiga områden.

Ingenuity for life
Under nästan 170 år har vi hittat sätt att förbättra livet på många områden. Med vår passion för teknik, sätter vi upp normer och skapar långsiktigt hållbara värden - för våra kunder, för samhället och för oss alla. Vi kallar det "Ingenuity for life".              

Intelligent infrastruktur
Från energibesparande komfort-lösningar, säkerhet i fastigheter och integrerad mobilitet till effektiv kraftdistribution och smarta elnät. Med digitaliser-ingen av infrastrukturen som bas så hjälper vi våra städer in i framtiden.

Hållbara energilösningar
En hållbar energianvändning innebär många utmaningar idag och för framtiden. Nya, innovativa lösningar för energiproduktion banar väg för en smartare energiförsörjning över hela världen.  

Framtidens tillverkning
Vi kan hjälpa dig att snabbare möta nya kundbehov. Med hjälp av intelligenta automatiserings-lösningar och smart programvara stödjer vi dina idéer, planering och design, via prototyper till skräddarsydda lösningar.

Digitalisering
Siemens erbjuder redan idag morgondagens digitala lösningar för industrin, infrastruktur i städer och energiförsörjning - för ökad effektivitet, hållbarhet och säkerhet.  

Finansiella tjänster
Siemens Financial Services är en ledande, global leverantör av finansieringslösningar. Med våra skräddarsydda lösningar kan vi hjälpa dig finna vägar att förbättra din konkurrenskraft samt expandera din verksamhet genom att finansiera smart.