Energiproduktion

Prestandaförbättring

Våra kunder kan bekräfta den positiva effekten av våra produkter och tjänster. I en resultatbaserad marknadsstruktur när anläggningar drivs för att generera vinst är det nödvändigt att strategiskt förbättra verkningsgrad, optimera kapacitet, minimera kostnader samt upprätthålla hög tillförlitlighet för att vara konkurrenskraftig, speciellt när det gäller äldre anläggningar. Därför har vi utvecklat ett antal lösningar som kan hjälpa dig att göra din anläggning mer lönsam. Om du byter komponenter eller anpassar en hel anläggning till nya förutsättningar så kan vi leverera den senaste tekniken och ett styrsystemskoncept som ger ökad verkningsgrad och tillförlitlighet.

Vi erbjuder dig lång erfarenhet och välbeprövade lösningar. Nöjda kunder över hela världen kan bekräfta att våra lösningar är effektiva när det gäller affärsframgångar och miljöpåverkan.


Underhåll

Du förväntar dig ett tillförlitligt högt resultat från din anläggning och vi hjälper dig att minska stilleståndstiden till lägsta möjliga nivå. Med våra diagnostjänster kan vi till och med identifiera fel innan de leder till problem. Från installation och idrifttagning, planerade översyner, reparation på plats till reservdelar är vi redo att ge dig service. Med vår kapacitet för fjärrövervakning och fjärrdiagnos kan vi hjälpa dig direkt. Vårt globala team med mer än 7 000 mycket kvalificerade specialister har som mål att ge gedigen, tillförlitlig och kontinuerlig support. Var och när som helst.


Serviceavtal

Siemens LTP (Long Term Program) avtal ger dig en heltäckande lösning för driften av anläggningen. LTP-avtalen ger en ökad tillgänglighet, förutsägbar budget för underhållet och ökad avkastning från anläggningen. Siemens LTP-avtal finns i tre olika nivåer

Support: en anslutning via internet och anpassad för era speciella behov.

Preventive: som support plus en underhållsplan som är förhandlad och klar.

Corrective: ett omfattande program som täcker alla aktiviteter.


Utbildning och rådgivning

Siemens Power Academy (SPA)

Utbildningskurser och program som är utformade för att ge dig grundläggande kunskap om utrustning och system, vilket bidrar till en säker och tillförlitlig drift och rutinunderhåll för dina anläggningar. Kontakta din lokala Siemensrepresentant för mer information och rådgivning.

Siemens Solutions for Processing Global Information™

Maximera drifteffektiviteten med hjälp av affärsintelligenta lösningar. Genom kraften hos automation- och anpassningsbara lösningar kan du strömlinjeforma din tids- och utgiftsplanering, hantera arbetsordrar, förenkla kundfaktureringen och eventuellt öka kassaflödet genom smidig harmonisering med företagets Enterprise Resource Planning-system. Klicka nedan om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa till att öka effektiviteten i din affärsverksamhet


Servicereferenser

Våra globala referenser för gasturbiner, ångturbiner och kraftverk. Uppgraderings- och moderniseringstjänster hör till våra viktigaste tjänster. Klicka på länken nedan för att se en global översikt över våra projekt.